AKSEPT AV KJØPSBETINGELSER

Ved å gjennomføre kjøpet aksepteres selgers kjøpsbetingelser som presentert her, og du bekrefter at disse er lest, forstått og godtatt. Kjøpsbetingelsene vil til enhver tid være tilgjengelig på nettstedet https://www.enkifag.no/tos

AVTALEPART

Selger av tjenesten er foretaket ASIO AS, med organisasjonsnummer NO 998 630 010 MVA.

LEVERING

Ved kjøp fra nettsider til ASIO, leveres varene digitalt i form av brukernavn og passord, direkte til bruker, ved bruk av e-post. Straks betalingen er bekreftet starter overføringen av et unikt brukernavn og passord. Dette brukernavnet er personlig og kan ikke overdras til en annen person.

Enki kan brukes på PC, Mac eller iPad eller iPad mini. Det eneste du trenger for å spille er en tilkobling til internett og en oppdatert nettleser. For iPad og iPad mini anbefaler vi minst 1GB minne på enheten din. Du må tillegg ha iOS 8.0, eller nyere installert.

NB! Enki leveres som en webtjeneste der brukeropplevelse kan være ulik fra valgt nettleser og utstyr. ASIO forbeholder seg retten til å utføre endringer for å sikre en så god som mulig tjeneste generelt. Dette innebærer i tillegg at innhold vil legges til og fjernes med jevne mellomrom.

Såkalte «bugs» og tekniske feil vil forekomme. Disse repareres så raskt som mulig etter de har blitt rapportert til ASIO, eller at ASIO registrerer disse selv.

Server vil bli tatt ned i korte perioder for vedlikehold. ASIO tilstreber at produktet skal være tilgjengelig så ofte som mulig, men gjør oppmerksom på at noe vedlikeholdsarbeid kan ta noe tid. Brudd kan forekomme. Når server er nede vil Enki eller andre spill ikke være tilgjengelig.

ABONNEMENT

Alle kjøp er abonnement og er løpende til kunde sier opp. Oppsigelse skal skje via brukerens side for administrasjon av abonnement. Denne siden er tilgjengelig etter innlogging. Start av abonnement som har blitt stoppet av bruker kan gjennomføres fra samme side.

Etter endt abonnementsperiode (1,2,3,6,9, eller 12 måneder) kan pris endres, og kunde vil i disse tilfellene få muligheten til å melde seg av når ASIO henvender seg til kunden om dette. Henvendelser vil skje på ASIOs nettsider, e-post eller telefon.

CHAT OG FUNKSJON FOR NETTPRAT I SPILLPRODUKTET, OG FORBEHOLD OM UTESTENGELSE AV SPILLERE

I spilluniverset Enki finnes det en chat (funksjon for skriftlig kommunikasjon over nett mellom spillere). Enkis chat er åpen for alle spillere i samme gruppe. Gruppene består av 1-100 spillere.

Chat-funksjonen består av én kanal for gruppen, det vil si at samtlige deltakere i samme gruppe kan se hva som blir skrevet i chat.

Det er ikke tillatt å dele informasjon som e-post, telefonnummer eller andre sensitive opplysninger. ASIO forbeholder seg retten til å sensurere meldinger i chat som berører dette, og samtidig utestenge spillere som oppfordrer til deling av slik informasjon.

Spillere vil gjennom en tutorial (opplæringssekvens tidlig i spillet), oppfordres til ikke å dele sensitiv informasjon i spillets chat.

Chat er for øvrig i en åpen kanal der det er mulig å skrive det man ønsker, så lenge utsagn og replikker ikke kan oppfattes som støtende, trakasserende eller fornærmende ovenfor andre spillere. Dette vil bli sensurert, og spilleren som er ansvarlig for dette risikerer utestengelse av chat, midlertidig eller permanent.

Språk som kan oppfattes som vulgært, ufint eller ondsinnet på noen måte, vil også bli sensurert, og ASIO forbeholder seg retten til å avgjøre hvorvidt dette er tilfelle.

Har spiller blitt utestengt fra chat, og mener dette ikke kan begrunnes, kan ASIO kontaktes på post@asio.no.

KUNDEREGISTER

For å kunne handle spillprodukter, må du være registrert som kunde. Nye kunder registrerer seg som del av betalingssekvensen.

Alle ordre vil registreres per kunde.

BRUKSRETT OG OPPHAVSRETTIGHETER

Kunden får ved avtalen begrenset rett til privat bruk av innholdet i Enki. Lisenser kan ikke videreselges.

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på sidene. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

Oppdateringer vil utføres jevnlig, og det kan oppstå feil eller såkalte «bugs» i forbindelse med disse. Målet er å bygge et innhold i Enki som flertallet av brukerne gir positive tilbakemeldinger på. Såkalte «bugs» og tekniske feil kan forårsake svekket brukeropplevelse, og spillet kan i noen tilfeller krasje.

Vi er avhengige av tilbakemeldinger fra brukere for å utbedre feil. Om tilbakemeldinger mangler kan det gå mye tid før feil utbedres.

Vi ønsker å utvikle programvaren slik at kunden får best mulig opplevelse, men dette kan altså innebære at man eksperimenterer med løsninger som i perioder fører til en ustabil kvalitet.

BETALINGSVILKÅR

Betaling kan skje ved betalingskort og din bank vil bli belastet i forbindelse med kjøpet, men andre betalingsløsninger kan bli introdusert.

PERSONVERN

Personvern er viktig for oss og for deg som kunde. Personlige opplysninger som leses og tastes inn ved bruk av betalingskort overføres via en sikker tilkobling (SSL). All trafikk over SSL er kryptert.

For å handle hos oss må du imidlertid være registrert kunde; vi registrerer minimum ditt navn og e-post.

Formålet med registreringen av disse opplysningene er generell sikkerhet, ordrebekreftelser, kundesupport, levering, og rettighetssikring.

Informasjon som blir lagret om selve transaksjonen og blir tilgjengelig for vår regnskapsavdeling, er følgende opplysninger: Ordrenummer, produktnummer, kundenummer, transaksjonsautomat, og tidspunkt.

Personopplysninger som navn og e-postadresser lagres i databasene til ASIO. Opplysninger som dette vil ikke distribueres til eksterne parter og vil kun bli benyttet i forbindelse med Enki.

ANGRERETT

Inntil 4 uker etter mottak av brukernavn kan du avbryte kjøpet. Ved påbegynt bruk av ressursen/spill/produkt bortfaller angreretten.

Ved kjøp på sidene våre klargjøres produktene automatisk etter betaling og produktene blir umiddelbart gjort tilgjengelig for kunden, ved at brukernavn og passord tilsendes på e-post. Det er først når bruker logger inn og aktiverer brukernavn at produkt anses som brukt, og angrerett bortfaller.

REKLAMASJON

Reklamasjoner skal skje innen rimelig tid; kontakt kundeservice ASIO AS, e-post: post@asio.no eller telefon: 977 42 900.

TVISTESPØRSMÅL

Tvister er underlagt norsk rett